Pelimusiikkia

Musiikki luo odotuksia, tunnelmaa ja sävyttää peliä. Onnistunutta musiikkivalintaa ei huomaa, mutta sen puute alkaa kaivelemaan. Ainakin luulen niin.

Ehdotelkaa tänne kappaleita, bändejä, looppeja, jotka ovat sopivan scifistisiä tai kauhuja Eclipseen. Mulle tulee vähemmän hommaa, eikä teidän tarvitse kuunnella aina samoja kipaleita.
Reippaimmat voivat laittaa biisin perään vielä suosituksensa siitä, missä yhteydessä se kannattaa soittaa.
New Black Gold miracleofsound – Cuz admit it, you want deep moral quandaries.

World On Fire Les Friction – jotenkin tulee mieleen että tämä vois olla vähän post-apokalyptisen scifin suuntaan toimiva

Lustmord – Lustmord tekee runsaasti Dark Ambienttia joka sopisi kauhumpiin hetkiin, ja varsinkin The Place Where the Black Stars Hang sopii luultavasti.

Vangelis – Blade Runner OST: For those epic moments. Taustamusiikkina parhaimmillaan kyberpunkissa mutta Eclipse on tarpeeks urbaani että tän ei pitäis tuntua liian out-of-place.

LTJ Bukem, Seba, Omni Trio ym. vastaavantyylinen rumpu-ja-lahna: Saksalaisista automainoksista tuttua rytmikästä hummailua exploraamisen, 5 tunnin gearinostosessioiden (nudge nudge wink wink tiedätte kyllä ketkä) ja muun ei-niin-flashyn toiminnan mausteeksi.

De Natura Sonoris vol. 1 & 2, Fool’s Idol Theme, Fatal Frame 2 OST: Kun hommat menee jännäksi. Semmosta “kävellään pimeässä ja jostain kuuluu epämääräisiä ääniä” -musaa.

Joku hidastettu biisi Prestigestä (https://www.youtube.com/watch?v=p9XMd2eAy_4): Kun pitää laittaa partyn kalsarit pyykkiin.

Tekken 3 OST, Guilty Gear XX OST, Street Fighter IV OST: Fight scenes! Noin yleisesti hetkiin kun läski tummuu / asioita piestään.

Terry Scott Taylor – Skullmonkeys OST:
- Benny Hill -hetkiin
- kun party peeloilee
- kun Skrillex Goat -remixit eivät riitä

pertubator vaikuttaa tekevän ihan sopivaa musaa soitettavaksi pelisessioihin. Toinen hyvä vaihtoehto olisi Lazer Hawk
-Timo

Pelimusiikkia

Eclipse Phase: Operation Firewall Dattu