Trevor

Gatecrasheri, Quartermaster sekä Joshua Ferratan vanha gatecrasher-ystävä.
Tehtävillä Trevor osoittautui luotettavaksi, joskin hieman araksi ja huolimattomaksi kalustevastaavaksi. Hän pystyy järjestämään melkein mitä tahansa, missä tahansa lyhyellä varoitusajalla – muttei pitämään mitään rekkaa pienempää tallessa.
Trevoria voi luonnehtia haaveilijaksi – gatecrashaus oli hänelle seikkailua ja tuntemattoman uhmaamista ja hän kuuntelee aina sydäntään.

Trevor joutui lähtemään Pathfinder Corpin palveluksesta, kun hän meni rakastumaan xenotutkija Persikkaan. Gazan artefaktit tekivät jotain Persikan mielelle, minkä vuoksi Pathfinder aikoi siirtää hänet “tutkimustehtäviin”.
Trevor ja Persikka joutuivat paetessaan ostamaan palveluksia Night Cartellilta ja ajautuivat pahasti velkaan Cartellin oppiessa Persikan ainutlaatuisuudesta.
He pyysivät apua Ferratalta, joka auttoi parivaljakon kauemmas ulkokuntaan, toivottavasti pois korporaatioiden ja rikollisten hyppysistä.
Trevor vannoi ikuista kiitollisuutta, etenkin kun Ferrata pisti oman maineensa vaakalaudalle kaksikkoa auttaessaan.

Firewall on määrittänyt Persikan korkean tason kohteeksi.
(Ferrata päätti salata osallisuutensa Persikan karkaamiseen. Vain tulevaisuus paljastaa, millaisia seurauksia asiasta on.)

Trevor

Eclipse Phase: Operation Firewall Taleksi