Professor Truth

Thelonius “Professor Truth” Hoffman on journalisti, joka pyörittää alkuperäistä Radio Argosya MITRE-asemalla.
Hoffman on eksentrikko ja agressiivisen journalismin kannattaja. Hänen CivicNet-maineensa on ollut jo pitkään jäissä johtuen Hoffmanin pitkistä saarnoista korporaatioiden paheista. Hän on argonautti henkeen ja vereen.
Radio Argosy on saanut paljon pahaa mainetta sisäsysteemissä, koska asema jakaa piratisoituja fabber-piirustuksia. Asema julkaisee usein sensuroimattomia versioita Consortiumin ja LLA:n uutisista. Moni yhtiö on lähettänyt asemalle haasteita, mutta MITREn tiedeyhteisön arvon vuoksi kukaan ei ole ruvennut oikeisiin toimiin.
Radio Argosy on kerännyt kuuluisuutta anarkistipiireissä ja poikinut muutamia jäljittelijöitä ympäri aurinkokuntaa. Yksi näistä on pelaajien tuntema Extropian Argosy, joka muistuttaa sisällöltään enemmän juorukanavaa kuin poliittista.

Pelaajat törmäsivät Hoffmaniin MITREllä, kun tämä yritettiin korvata kaksoisolennolla juuri ennen kriittistä haastattelua LLA:n presidentin Arva Donin kanssa. Pelaajat kukistivat impersonaattorin ja menivät haastatteluun itse Hoffmanin kärsiessä lamauttavan myrkyn jälkimainingeista.
Hoffman heräsi seuraavana aamuna tokkuraisena ja ihmeissään hänen sähköpostinsa täyteydestä.

Professor Truth

Eclipse Phase: Operation Firewall Taleksi