Night Cartel

Night Cartel on eurooppalaisten ja amerikkalaisten rikollisjärjestöjen jäänteistä muodostunut organisoidun rikollisuuden ryhmä. Kartelli toimii pääosin Sisäsysteemissä, mutta on ulottanut kouransa myös autonomistiseen avaruuteen. (Etenkin Jupiterin Tasavallan alueen salakuljettamiseen. Extropiassa järjestö toimii enimmäkseen laillisten yritysten kautta.)

Historiansa vuoksi kartelli on säilyttänyt vanhat kulttuuri-identiteetit paremmin kuin esimerkiksi Triadit. Yökartellin toimipiiri koostuu pääosin salakuljettamisesta, laittomista kasinoista sekä prostituutiosta, mutta paikallista variaatiota esiintyy lainsäädännön mukaan.
Kartellin toiminta muistuttaa laajasti yrityksen toimintaa, mutta toisin kuin yritykset, Kartelli rikkoo polvesi ja kiduttaa egoasi, jollet maksa.
Joidenkin mielestä Kartelli on asian suhteen vain rehellisempi kuin korporaatiot.

Agentit törmäsivät Kartelliin, kun Joshua Ferratan vanha toveri Trevor tuli hakemaan suojapaikkaa Kartellilta. Kartelli oli maksanut Trevorin matkan Marsista Extropiaan, mutta Trevorilla ei ollut aikeita maksaa takaisin.
Lyhyiden neuvotteluiden jälkeen Ferrata ja Kartelli erosivat kirein, muttei vihamielisin, välein.

NEW
Operaatio Catching Nemon aikana agentit saivat tietää, että Yökartelli hoitaa osan salakuljetusoperaatiostaan Cereksen pinnalla, Aventinessa. Siellä heillä on vihollisuus Hidden Concern -järjestön kanssa. Viimeisimpien tietojen mukaan heidän hallussaan on myös alfa-kopio tohtori Algernopista.

Merkittäviä henkilöitä:
Sisilialainen – Kartellin työntekijä Extropiassa. Vastuussa Trevorin jäljittämisestä.
Vladimir Lem – Keskitason manageri Valles New-Shanghaissa.

Night Cartel

Eclipse Phase: Operation Firewall Taleksi