Luna Briefing

Lähdette pienelle matkalle, agentit. Proxy Polyanna Lunasta on pyytänyt teitä käyttöönsä muutamaksi viikoksi ja olen päättänyt suostua, jotta voin siivota jälkenne rauhassa. Tehtävänne kestää noin kuukauden, joten valitettavasti joudutte viettämään Lankeemuspäivän Kuussa.

Tehtävänne on kaksinainen: Ensimmäisenä teidät lähetetään MITRE-asemalle, jossa Firewallin tarkkailema tutkija Artemis Meldonium on kadonnut. Artemiksen on tietojemme mukaan tutkinut Titaaniteknologiaa, joten otamme kaikki poikkeavuudet erittäin vakavasti. Tehtävänne on selvittää, mitä Artemikselle on tapahtunut ja onko hänen tutkimuksensa vaaraksi transihmiskunnalle.
Toiseksi teidän on soluttauduttava Teräksen Vapauttajiin, lunalaiseen droidioikeusjärjestöön. Epäilemme, että järjestön radikaalielementit suunnittelevat hyökkäystä Lankeemuspäivän paraatia vastaan Nectarin kaupungissa. Vahva tukeutumisenne synthmorfeihin sekä terroristikontaktinne luetaan eduiksi tässä tehtävässä.
Saatte täyden käskynjaon paikan päällä.

Käytännön mukaisesti budjettimme riittää kaukolähettämään teidät Lunaan ja kustantamaan teille joko sukan tai haluamanne määrän varusteita. Muu teidän on hankittava omalla budjetillanne ja taidollanne.
Muistakaa, että Luna on hyvin konservatiivinen Ekstropiaan verrattuna. Raskaat aseet ovat jyrkästi kiellettyjä Lunan lainsäädännön alla ja synthien oikeudet ovat MITREn ulkopuolella parhaimmillaan rajattuja.

Älkää nolatko meitä.

~ Houston

Luna Briefing

Eclipse Phase: Operation Firewall Taleksi