Kommentit

PIdetään blogi puhtaana keskusteluista. Heitelkää tänne mielipiteitä kuluneista sessioista. Toiveet ja kysymykset, risut ja ruusut yms. ovat myös tervetulleita

1. Sessio
Joshua ja Sindele! Lisätkää rukseja Pelaajakyselyyn, jos haluatte äänenne siellä kuuluviin!
Tämä oli aika pitkä sessio, mutta halusin pitää sen yhtenä pötkönä. Jatkossa missiot ovat varmaan tiiviimpiä tai jaettu kahteen sessioon.
Session, parin päästä varmaan vaihdamme hetkeksi maisemaa. Toiveita voi esittää. Myöskään pysyvämpi paikanvaihto ei ole poissuljettu, jos sille on pyyntöä.
Combatissa muistin muutaman jutun ohi, mut opitaan pelatessa.
~ Allu

Prologi
Harjoitussessio niin minulle kuin teillekin. Lupaan, ettei ensi kerta ole yhtä putki. Myös asassiinin epätavallisesta liukkaudesta saanette vihiä… ~ Aleksi

Siitä olis ehkä voinut mainita hahmonluonnin aikana että jotkut implantit saattavat vaatia hardware: implants-testin, olisin varmaan pistänyt siihen vähäsen muuten pojoja. Ellei sitten synthmorphin kohdalla mene hardware:robotics testinä? Plus ehkä ens session alussa voitais vähän kattoa että mitä extremely important skillejä meiltä puuttuu – perception vaikutti aika tärkeältä (tosin JJ:llä sitä tais olla jonnin verran?), morffi-tietous myös. Tais oikeastaan vähän unohtua se “katsotaan onko meillä kaikkea mitä tarvitaan ryhmänä”-kohta hahmonluonnista.
Taidan itse vähän vaihtaa osaa knowledge-skilleistä, muuttaa jonkun vähän hyödyllisemmäksi. Mulla tais yhtenä interestinä olla filosofia, mikä ei se kaikkein hyödyllisin ehkä ole, muuta kuin ehkä siinä mielessä että selvittää mikä ideologia jollakin tyypillä on. Ehkä myös pistän vähän pisteitä Free Fallista Perceptioniin, päämorfilla nyt kuitenkin magneetti-jalat – joku kymmenen pojoa siirtää niin on hätätilaa varten vähän skilliä, ja voi jopa joskus onnistuakin perceptionissa. -Mikko

Implanttien ei pitäisi vaatia mitään käyttötestejä. Sampsa skannaili ruumiita ja tunnisti sillä implantteja, mutta jos joku käytti sillä niitä niin minulta meni täysin ohi.
Disco Infernon tarkoitus oli katsoa, onko mitään selviä puutteita, mutta joo, siihen olisi voinut suurempaa huomiota käyttää. Knowledge-taitojen käyttö vaatii hieman mielikuvitusta eikä yhtä selvää voittajaa ole. Perception kärsii samasta kohtalosta kuin WH systeemin Awareness, äärimmäisen tärkeä, mutta moni pitää sitä silti dump stattina ;)

Kommentit

Eclipse Phase: Operation Firewall Taleksi