Extropia Market

Progress Market, Extropian jokavuotiset talouspäivät, jotka esittelevät kapitalismin hyveitä muulle aurinkokunnalle. Tilaisuus, jossa jokainen an-cap korporaatio pääsee esittelemään toimintaansa suurelle yleisölle. Luonnollisesti messut ovat sabotaasin sekä korporaatiovakoilun pesäke, anarkokapitalistisen periaatteen mukaisesti. Suurin osa ilkivallasta katsotaan läpi sormien, mutta tänä vuonna Firewallilla on syy pitää huoli siitä, ettei markkinoilla tapahdu mitään erityisen hirveää.

Extropia Now on käynyt pitkiä neuvotteluja Titanin demokratian kanssa uudesta YYA-sopimuksesta, joka turvaisi Extropian ja Titanin välit vahvistaen täten Extropian siteitä Autonomistien Allianssiin. On yleistä tietoa, että Planetary Consortium heittäisi mielellään sopimuksella vesilintua.
Firewall haluaa sopimuksen menevän läpi.

Extropia Nowin CEO Petra Thiel on kilpailuttanut omat turvatoimensa messujen ajaksi osoittaakseen extropianismin toimivuuden. Olemme järjestäneet, että Joshua Ferratan korporaatio voittaa tarjouskilvan. Teidän on syytä varautua pahimpaan, sillä jonkin aikaa sopimuksen paljastumisen jälkeen, nimetön pohatta lupasi 1 miljoonan krediitin palkkion sille, joka ensimmäisenä onnistuu listimään Thielin kaiken kansan näkyvillä. Tempauksen onnistuminen tuskin pysäyttää CEO:ta pitkäksi aikaa, mutta sabotoisi vuorenvarmasti tulevat sopimusneuvottelut.

Extropia-päivien aikataulu on liitteenä. Vectorimme ovat nostaneet seuraavat kolme palopistettä, jotka uskomme todennäköisimmiksi hyökkäysajoiksi:
- 1. päivä: Petra Thielin julkinen avajaispuhe
- 2. päivä: Progress plazan markkinat
- 3. päivä: sopimusneuvottelut Ravintola Amarantiinissa.

Niin kauan kun puhdistusiskun tekijät ovat yhä vapaana, Extropian vakaus on yksi korkeimpia prioriteettejamme. Pitäkää huoli siitä, ettei edes kärpänen koske Thielin hipiää.

Extropia Market

Eclipse Phase: Operation Firewall Taleksi