Extropia

Tietosivu Extropiasta, Work In Progress

Merkittävät alueet
The Drag & the Bazaars
Extropian keskitunneli on kaupan ja liikenteen pääväylä. Ruuhkainen yötä päivää, Viima on Extropian sydänvaltimo. Viiman keskus on varattu liikenteelle, mutta seinämiä peittää sokkeloinen basaari, johon extropialainen natiivikin voi eksyä ilman karttaa.
Kirsikankukkien talo

Bernoulli
Extropian eliitin koti, Bernoulli on laaja plaza-alue, jota ympäröivät putiikit, liikkeet ja asunnot. Keskusaukealla on laaja alati muuttuva nanotaideteos julistamassa extropialaista neroutta. Sivukujien bulevardit ovat täynnä pittoreskeja kahviloita ja putiikkeja, jossa rikkaat voivat käyskennellä rauhassa.

Pommi-iskun jälkeen Bernoullin ilmapiiri on ollut jokseenkin kireämpi. Gorgon Defense on lisännyt vartijoitaan alueella rauhoittaakseen asiakkaansa.
Firewall hideout

The Noodle
Kiemurteleva käytävä, joka kiertää Viimaa, Nuudeli on extropialaisen gurmeetaiteen keskus. Nuudelin varrelta on löydettävissä tuhansia micrograviteettikeittiöitä: etnistä ja fuusiota, lihaa sekä kasvista, Nuudeli palvelee niin rikkaiden kuin köyhienkin nälkää.
Darknetissa puhutaan Nuudelin hiljaisista nurkista, joissa menuun kuuluu elävä ja kuollut ihmisliha sekä porteista tuodut x-herkut.

The Pits
Kuilu on joukko hylättyjä, hädin tuskin ilmatiiviitä, kaivaustunneleita, jotka Extropian pohjasakka on ottanut kodikseen. Sähkö ja valvonta on Kuilussa mitätöntä, joten Kuilu on luonnollinen paikka kadota tai etsiä omaa rauhaa.
Vartijafirmat käyvät Kuilussa vain harvoin, joten köyhät ja kriminaaliset elementit kotiutuvat Kuilun tunneleihin.
Siddhartan turvakoti syrjäytyneille
Boriksen Teknoluola
Sherlock Hoffen etsivätoimisto

Proudhon Terrace
Proudhon Terrace on Extropian mutualistien kommuuni, joissa myös heidän mainepohjaiset pankkinsa sijaitsevat. Proudhon on muuta Extropiaa suljetumpi kommuuni, sillä mutualistit viihtyvät parhaiten omassa seurassaan.
Extropian anarkistivieraat kotiutuvat usein parhaiten Proudhoniin, sillä mutualistien anarko-kollektiivi vetoaa heihin enemmän kuin muun Extropian äärikapitalismi.

The Shop
The Shopissa tiivistyy extropialainen virtuaali- ja tekno-osaaminen, ja kortteli onkin täynnä robotiikka- ja tietofirmoja. The Shop on myös DRM-rikkureiden tyyssija. Kilpailu nopeimman kräkkerin maineesta on kovaa.
Rikollisjärjestö ID Crew johtaa Extropian jaostoaan the Shopista käsin.
Radio Argosy
Jimm’s Server Farm
Ferracorp headquarters

The Twists and the Progress Plaza
Kiemurat ovat viimaa kiertävä, avaruusportilta avaruusportille kulkeva tunneliverkosto, jota pidetään Extropian ensisijaisena turistikatuna. Tästä johtuen Kiemura on habitaatin näyttävintä (ja kalleinta) aluetta.
Kiemurat johtavat Edistysaukiolle, jossa sijaitsee Kapitalismin museo, Extropia Nowin pääkonttori sekä moni suurlähetystö.
Varo taskuvarkaita.
Jovian Embassy

Vat City
Vatikaupunki on tuttavallinen nimitys Extropian Biotutkimuksellista Keskusta ympäröivälle korttelille. Vaikka Basaari onkin halvin paikka kehoshoppailuun, tuotteesi on todennäköisimmin peräisin Vatikaupungin kasvattamoista. Tutkimus, muotisuunnittelu ja morph-fiilistelijöiden suuri lukumäärä tekee Vatikaupungista yhden Extropian kummallisimmista lokaaleista.

V-Sector
V-sektori (Void-Sector) on yhteisnimitys Extropian lukuisille tyhjiöalueille. V-sektorin miljöö vaihtelee ränsistyneestä ylelliseen: yksi kortteli ei ole Kuilua kummempi, toinen voi olla synth-mielisten rikkaiden yksityinen tapaamistila.

Ryhmät
Anarko-Kapitalistit
+Capitalism
+Freedom of Trade
- Goverment
Välillä konservatiiveja AGIen, Upliftien ja forkkaamisen suhteen.

Mutualistit
Pro-free market, anti-capitalism
They run mutualist banks with their own currencies. Seldom deal with non-extropian capitalists.
Run free clinics.
Anarcho-communists, but with private property.

Objektivistit
+Self-rights
+Ultimates
- Reputation economy
Ayn Rand!

Utilitaristit

Isolationistit

extropiafreehand.png

Extropia

Eclipse Phase: Operation Firewall fjope