Dr Algernop

Murdo: Can you put it in a person’s brain?
Algernop: It’d suffocate.
Murdo: Not the rabbit, you idiot – the chip.
Algernop: Oh yes, absolutely.
Murdo: Without killing the person?
Algernop: Oh… maybe?

Tohtori Algernop häädettiin Ringlogg Woddilta määrittelemättömien epäeettisten tekojen vuoksi. Nicotine Eldrich -habitaatti oli ainoa paikka, joka huoli hänet (ja täten pelasti ilmaluukutukselta). Tällä hetkellä Algernop yrittää parhaansa mukaan jatkaa tutkimuksiaan ja välttää häätöä.

Algernop tietää Firewallista, muttei näytä kuuluvan organisaatioon. Hän väittää tuntevansa Hollantilaisen ja auttaneen tätä piiloutumaan. Hän tarjoaa samaa apua Agenteille.

Luottamuksen osoituksena Algernop päätti tarjota apuaan agenteille operaation Think before asking aikana. Fornjotin asemalla hän oli yksi ensimmäisistä Julius Gowdan uhreiksi joutuneista, minkä vuoksi hän vietti suurimman osan operaatiosta tajuttomana.
Algernopin annettiin kuolla antimateriaräjähdyksessä sen jälkeen kun hänen kopionsa petti ryhmän ja yritti käyttää Oraakkelia omiin tarkoituksiinsa.

NEW
Agentit törmäsivät Algernopiin uudestaan Cereksellä, jonne tämä oli kuljetettu suorittamaan palveluksia Yökartellille. Hän pyysi agenteilta apua vedoten heidän vanhaan sopimukseensa. Lopulta Algernop kävi kuitenkin agenttien hermoille ja W-28 teloitti tämän ja Ferrata korjasi tämän stackin parempaan talteen.

Dr Algernop

Eclipse Phase: Operation Firewall Taleksi