Catching Nemo

@HOUSTON: Firewall on päättänyt, että suoritatte tehtävän yhteistyössä Oversightin kanssa maksuksi Extropian Puhdistusta koskevista tiedoista. Tehtävän annon ja hallinnan hoitaa Oversightin designoima yhteyshenkilö. Hän täydentää teidät tehtävän suhteen.
@ TILLMAN: Tervehdys, agentit! Turvaluokituksenne oikeuttaa teidät tietämään, että Sentinel Aneki suorittaa tällä hetkellä tehtävää määränpäässänne. Olisi kaikin puolin parempi, ettei Oversight saisi tietää hänestä, mutta hän toimii paikalliskontaktinanne, mikäli tarvitsette apua. Aneki on myös tietoinen teidän läsnäolostanne.

- End of Connection -


- New Connection -
+ JONES has joined the conversation.

@JONES: Ah, tapaamme jälleen!
Ja toivottavasti edellistä ystävällisimmissä merkeissä. :-)
*
Tehtävänne on seuraava:*
Järjestämme teille kuljetuksen Cerekselle, Aventine asemalle.
Siellä tehtävänne on jäljittäkää tohtori N. Astanga ja suostutelkaa hänet palaamaan Marsiin.
Olemme ottaneet huomioon Cereksen ympäristön ja järjestäneet teille joukon vedenalaiseen toimintaan sopeutettuja kehoja. Suosittelemme niiden käyttöä, mutta voitte pysyä myös omissa kehoissanne.
Mikäli ette vaihda morphia tehtävän ajaksi, suosittelemme vedenalaisen toiminnan mahdollistavaa Hydrostatic Pressure Adaptation -augmentaatiota, jonka voimme myydä ja asentaa puolella markkinahinnasta. [10 000 krediittiä, bio sekä synth versiot]
Toivomme, että tohtori Astanga palautetaan meille ehjänä, jos mahdollista.

Tietojemme mukaan tohtori Narud Astanga saapui Cerekselle neuvottelemaan turvapaikasta Love&Rage-kollektiivin kanssa.
Uskomme, että loikatessaan tohtori Astanga sai käsiinsä arkaluontoisia serveritietoja, joita hän aikoo käyttää neuvotteluvalttina anarkistien kanssa. On äärimmäisen tärkeää, etteivät nämä tiedot joudu julkiseen levitykseen. Voimme olettaa, että Astangan kontaktit valvovat tulevia piikkilähetyksiä, ja kiinnittävät erityistä huomiota Marsin suunnalta tuleviin egoihin.
Teidät kuljetetaan paikalle osana extropialaisen kauppa-/huoltosukkulan miehistöä. Vastaavia sukkuloita saapuu päivittäin kymmeniä, joten tuloanne ei osata epäillä. Paikan päällä voitte hyödyntää annettuja valehenkilöllisyyksiä tai käyttää omianne.

+ Private Message Received +
Sender: Firewall Munitions
Security: No sign of interception
Suurin osa nykyisestä aseistuksestanne ei toimi Cereksen vedenalaisissa osissa. Mikäli arvelette joutuvanne uimaan, kineettisen aseen nestekäsittely maksaa 500 krediittiä. Paikallisesti hankitut aseet ovat yleensä valmiiksi käsiteltyjä, mikäli kontaktinne ovat kunnossa.

Catching Nemo

Eclipse Phase: Operation Firewall Taleksi