Eclipse Phase: Operation Firewall

Vihan filosofiaa ja naulapommeja Extropiassa

"Kun he kysyvät miten kuolin, vastaa: Vihaisena"

Pelaajahahmot saapuivat extropiaan jossa alustavien opastusten jälkeen Jäbän tie erkani muista agenteista. Agenttien taksimatkan aikana terroristit iskivät paikalliseen junaan. Proxynsa Houstonin ja uuden tiimijäsenensä tavattuaan agentit saivat tehtäväkseen jäljittää terroristit ja estää heidän seuraava iskunsa jonka ajankohta oli tullut ilmi uhkailuviestissä. Houston myös kertoi, että firewallin sisällä on tietovuoto ja agenttien pitkäaikainen tehtävä olisi selvittää asia.

Muutaman tunnin tutkinnan jälkeen agentit paikansivat terroristien piilopaikan Kuilussa ja mahdollisen ylemmän tahon yhteyden. Lyhyen, mutta sitäkin verisemmän taistelun päätteeksi terroristien johtaja saatiin kaapattua ja hypercorpin edustajalle puhuttua selvisi, että terroristi olikin vain hulluksi mennyt dataminer ja agenttien haaviin oli saatu vain beta fork. Kameroiden ja puheiden perustella myös jokin sylphi oli käynyt forkin puheilla ja myöhemmin mennyt avaruusbussilla Extropian kiertoradalle.

Agentit onnistuivat estämään seuraavan iskun kuolonuhreitta, mutta pahempaa oli luvassa. Alpha fork oli yhä vapaalla ja lupaili koko Extropian tuntevan seuraavan iskun vaikutuksen. Löytyneiden johtolankojen perusteella agentit suuntasivat avaruussatamaan jossa heitä odotti antimateriapommi. Muusien suorittaman psykopaatin profiloinnin päätteeksi alpha forkin pääteltiin olevan pommin sisällä. Turhauttavan pseudofilosofisen keskustelun päätteeksi agentit keksivät oikean salasanan ja purkivat pommin. Hypercorp kaikessa piheydessään antoi vain 25000 krediittiä agenteille.

#Houston:
Hyvää työtä, agentit. Ehkä teistä tulee vielä jotain.
Epäilen vain päätöstänne luovuttaa jo vaaralliseksi osoittautunut X-uhka Cogniten haltuun. Yhtiöllä on historiaa vaarallisen tutkimuksen saralta. Luotan, että vaihdosta saamanne varallisuus käytetään Firewallin toimintaan.

Kommentit

Saa editoida ja korjailla. En muistanut kaikkia nimiä
Hyvä tiivistys, nimet ja Houstonin raportti lisätty! ~ A

Comments

Taleksi

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.