Eclipse Phase: Operation Firewall

Nuorisotyötä, apinaradio ja Jovianilaisten bioaseita

Agentit hankkivat uusia liittolaisia

Agentit saivat uuden tehtävän: hankkikaa Firewallille liittolaisia. Heidän ei tarvitse olla tietoisia liittolaisuudestaan Firewallille, riittää kunhan on silmä- tai korvapari vahtimassa Extropiaa ja palveluksia annettavissa. Katja Krylova ei pystynyt osallistumaan operaatioon sillä hän oli yhä shokissa siitä mitä tapahtui edellisellä kerralla ja Mona Choovanski oli yhä lepäämässä junapommin jäljiltä. Uutinen Jovianista saapuneesta aluksesta kantautui agenttien korviin ja W-28 lähti tarkastamaan asiaa.

Lyhyen pohdinnan päätteeksi agentit päättivät käydä Kuilussa. Se on ainoa paikka Extropiassa missä kamerat eivät ole valvomassa, joten se on kriminaalien ja mahdollisesti Firewallia uhkaavien tahojen kotipaikka. Ainoa tapa saada sieltä tietoa on sisällä oleva silmäpari.
Matkalla agentit törmäävät kulttiin… VIP
Kuilussa olevalla nuorisotalolla Joshua Ferrara otti ohjat käsiinsä lipevänä kielimiehenä ja yritti saada sopimusta aikaan Äiti Singhin kanssa. Hän kieltäytyi tekemästä yhteistyötä “likaisen korporaation” kanssa ja kertoi, että Siddhartan turvakoti syrjäytyneille toimii hyväntekeväisyydellä. Sindele ehdotti jälkeenpäin, että hän on taitava ensihoitaja ja lupasi alkaa käymään nuorisotalolla hoitamassa nuorten pieniä haavereita. Synthmorpeja varten hän kertoi erään ystävän osaavan auttaa. Agenttien juoni olikin luoda ystävyyssuhde nuorisotaloon ja siellä käydessään rupatella niitä näitä mitä on tapahtunut Kuilussa.

Silläaikaa avaruussatamassa W-28 saapuu paikalle ihmettelemään Jovianilaisten läsnäoloa, hiippaillen mahdollisimman lähelle hänen mielestään korkea-arvoista Jovianilaista kohti: diplomaattia ja tämän sotilas-saattuetta. Näillä on mukanaan jonkunlainen epäilyttävä salkku joka herättää W-28:n kiinnostuksen, minkä takia tämä lähtee seuraamaan Jovianilaisia, lähettäen lyhyen viestin loppujoukolle siitä kuinka hän seuraa ‘johtolankaa’ ennen kuin hän katoaa useaksi tunniksi TacNetistä, haluamatta paljastaa tarkemmin mitä oikein puuhailee. Hän hyppäsi näkymättömyysviitan turvin heidän taksinsa pohjaan kiinni, saaden aikaan pienen kolahduksen minkä takia taksi pysähtyy pian ja epäluuloinen Jovianilainen sotilas astuu autosta ulos ja tutkailee auton pohjaa. Sekä sotilaan että W-28:n onneksi, sotilas ei löydä mitään – jos hän olisi löytänyt, hän olisi saanut konepistoolista naamaan lähietäisyydeltä. Jovianilaiset pysähtyvät [paikan nimi], ja sotilaat poistuvat diplomaatin luota salkun kanssa. W-28 päättää lähteä seuraamaan sotilaita ja salkkua, arvellen sotilas-asioiden olevan tärkeämpiä.

Seuraavaksi agentit etsivät Extropiasta konkurssin partaalla olevaa yritystä. Yksi tulos löytyi, Extropian radio Argosynin haara. Kyseessä oli yhden miehen radioasema jossa oli tälläkin hetkellä lynkkaus menossa. Aseman bonobojuontaja, Vik van Voom, levittelee tylsinä aikoina juoruja naapureidensa seksielämästä.
PIkaisen taksimatkan jälkeen agenttien silmien edessä avautuu varsin koominen näky. Iso vihainen väkijoukko piirittää radioasemaa jonka tornissa kiipeilevä bonobo pitää mahdollisesti viimeistä live radio-ohjelmaansa ennen kuin timanttikirves halkaisee hänen kallonsa. Agentit hajoittavat väkijoukon ilmoittamalla tehneensä juontajan kanssa turvallisuussopimuksen ja avaavan tulen ellei lynkkaaminen lopu. Naapuruston vetäydyttyä koteihinsa agentit tekevät sopimuksen kiitollisuuden velkaa olevan bonobon kanssa. He antavat radiojuontajan käyttöön mikrokameroita seuraamaan Extropian tapahtumia ja myöhemmin mahdollisuuden valvoa kaikkia yleisiä turvakameroita. Sopimukseen kuuluu myös turvaliisuussopimus ja muutama droidi valvomaan aseman ulko-ovea. Bonobon puolestaan täytyy tehdä asiallista ohjelmaa, soittaa agenttien omia mainoksia ja välittää piraattiversoita fabber-pohjapiirustuksista. Tällä hetkellä hänellä oli lähinnä vain tarjottavana bonoboille tarkoitettujen mukavuustavaroiden pohjapiirustuksia.

Sillä aikaa kultin sisätiloissa…VIP

Jovianilaiset saapuvat jonkunlaiseen laboratorioon, ja W-28 seuraa heitä sisälle, haluamatta antaa sotilaille tilaisuutta kadota minnekkään. Sisällä odottaa jonkunlainen tiedemies joka päätyy riitelemään jonkun verran sotilaiden johtajan kanssa, ja salkku avataankin hetkeksi, paljastaen sisällä olevan ampulleja täynnä jotain ainetta. Keskustelusta W-28 päättelee että kyseessä on jonkunlaisia bakteeri-kasvustoja, ja tiedemiehen olisi tarkoitus tehdä näillä jotain tutkimusta, mutta syyt eivät selviä. Sotilaista kaikki paitsi johtaja poistuvat huoneesta, tiedemiehen alkaessa tekemään jonkunlaisia töitä vähän aikaa, ja W-28 päättää aiheuttaa jonkunlaisen harhautuksen jotta hän voisi näpistää joko salkun tai yhden ampullin. Hetken kuluttua yhdestä ruudusta huoneessa pärähtää ilmoille anti-Jovianilainen propaganda-video,ja W-28 nappaa salkun ja lähtee juoksemaan pakoon niin nopeaa kuin robotti-kintuistaan pääsee. Valitettavasti sotilaiden johtaja on aika sitkeä tyyppi ja onnistuu pysymään synthin perässä ilman suurempia ongelmia, siitä huolimatta että häntä kohti ammutaan jopa konepistoolilla välillä. Ärtynyt W-28 vähän haukkuu sotilasta ennen kuin hän vihdoin viimein kutsuu apua Firewall-solultaan, jotka järjestävät hänelle pakokyydin Les Ghoulsien kyydissä, päästen takaisin tukikohtaan. W-28 ilmoittaa Houstonille mahdollisesta takavarikoidusta bio-aseesta, ja vaikka Houston ei varsinaisesti innostunut tekoälyn itsenäisestä iskusta Jovianeita vastaan, niin hän noteerasi että jostakin vaarallisesta saattoi olla kyse näissä bakteereissa.

Houston käski agentteja kuulestemaan/hankkimaan tietoja palkkamurhaajasta ja tämän työllistäjästä(Miranda A), joka oli aiemmin yrittänyt murhata agentit matkalla Extropiaan. Pienten varatoimenpiteiden jälkeen Miranda saatiin jollakin tapaa yhteistyöhön. Suunnitelmana oli laittaa Miranda tapaamaan toimeksiantajaansa samalla kun W-28 seuraa häntä. Jäljet johtivat kirsikankukkien talo nimiseen bordelliin. Suunnitelma jäi kuitenkin puolitiehen ja Mirandan cortial stack tuhottiin prosessissa. Agentit saivat kuitenkin selville, että Mirandan oli palkannut Oversight niminen tietotutkintajaosta, joka syytti Firewallia heidän agenttiensa teurastamisesta.

Samaan aikaan muut agentit lähtivät kuiluun etsimään signaalia joka käytti takaovea päästäkseen firewallin tietojärjestelmiin. Kuilusta he löysivät huumeluolan, jonka sisältä he löysivät näivettyneen hakkerin. Hollantilainen oli agentti joka oli päässyt karkuun firewallin puhdistuksesta. Hän oli hyvin sekavassa tilassa ja väitti Houstonin olevan syypää kaikkeen. Agentit päättivät luottaa hollantilaiseen, ja sopivat seuraavan ajan kontaktoida häntä.

Tehtävien jälkeen agentit kokoontuivat ja päättivät hankkia kontaktin kirsikankukkien talosta. Mona lähetettiin hommaan ja hän saikin Motoko-san nimisen prostituutin informantiksi.
Houstonille raportoitiin Oversightin osallisuudesta murhiin, mutta hollantilainen jätettiin mainitsematta. Houston totesi tehtävän suoritetuksi näiltä osin.

Comments

fjope

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.