Eclipse Phase: Operation Firewall

Kummitustalo viidakossa

Missio antimaterian seuraamisesta johtaa sivukujille

Agentit lähetettiin metsästämään antimateriakuljetusta Phlean’s Recourseen. Koska missio oli prioriteetiltään alhainen niin he saivat tavallista rajatummalla budjektilla varusteita, lähinnä vain expensive favorin edestä. W-28 päätti salaa lähettää vain alpha-forkin matkaan ja jäi Extropiaan suorittamaan omia tehtäviään (soittmaaan kitaraa). Agentit olivat myös saaneet salaisen viestin Hollantilaiselta määränpäässä olevasta sivumissiosta joka auttaisi heitä hänen mukaansa irtautumaan Proxy Houstonin otteesta.

Parin päivän varustelun jälkeen agentit farcastattiin viidakkohabitaattiin. Heidät otti vastaan Tarzan joka heikosta puheestaan ja pukeutumisestaan huolimatta oli erittäin hyvä tehtävässään. Ulostautuessaan agentit huomasivat olevansa keskellä viidakkoa ja paikalliset swarm kissat alkoivat pommittaa heitä youtube linkeillään ja repin kerjäämisellä.

Agentit suuntasivat ensin kohti paikallisen kontaktin opastuksella orgioihin. Sindele suuntasi sillä aikaa varustautumaan tulevia väkivaltaisia kahakoita vastaan. Orgioissa Jekaterina “Katja” Vasiljevna Krylova sai vihjeen sivumissiosta liittyen paikallisten jengien taisteluun. Juhlista Katja jatkoi W-28 kanssa matkaa mission alussa saatuun sivumissioon jossa tehtävä oli etsiä käsiinsä muuan Dr Algernop. Hän asusti goottimaisessa mikrograviteettihabitaatissa johon kulki melko heikon oloinen vaijerijuna. Kaikkien sisääntulijoiden piti asentaa päähänsä softa joka simuloi ympäristöön kummituksia ja muita outoja ja pelottavia asioita käyttäen hyväkseen käyttäjän muistoja. W-28 kieltäytyi ohjelman asentamisesta ja tavalliseen tapaan luikerteli omia reittejä sisälle. Hetken haahuilun jälkeen agentit löysivät tohtorin suorittamassa operaatiota kloonilleen. Hän lupasi antaa pohjapiirustukset stackeihin asennettaviin häirintälaitteisiin jotka estäisivät firewallia ottamasta selkeitä kopioita agenteista farcastauksen yhteydessä. Ehtona oli, että agenttien oli tuotava hänelle koekaniini jonka mieleen meldattaisiin delta/gamma forkkeja.

Toisaalla Sindele oli saanut tulosteltua ja osteltua itselleen tarpeeksi varusteita kun Katja otti häneen yhteyttä. Tehtävä oli etsiä orgioista koekaniini. Keinoja välttämättä Sindele petkutti muuan juhliaa piikittämään itseensä erittäin addikotivaa SPLD-huumetta joka oli MRDR-huumeen halvempi, mutta vaarallisempi versio. Tuotuaan koekaniinin tohtorille hän ei kumminkaan suostunut ottamaan häntä vastaan, koska kyseinen koekaniini ei ollut tohtorin mielestä vapaaehtoinen. Vaihtoehtojen ollessa lopussa Sindele lupautui uhrautumaan tiiminsä puolesta ja meldautti mieleensä kaksi forkkia. Äänet päässä olivat häiritseviä, mutta osasivat auttaa tietyillä osa-alueilla.

Session loppupuoliskolla agentit ryhtyivät suorittamaan jengiläisten sivumissioon. Habitaatissa oli kaksi vallitsevaa jengiä: feminatsit Asgardianit jotka uskovat miesten olevan turhia ja tummaihoisiin länkkärihulluihin Buffalo kingeihin jotka koostuvat kokonaan miehistä. Buffalot antoivat agenteille tehtävän viedä vialin täynnä tuntemattomia nanobotteja Asgardien johtajan asuintiloihin. W-28 ryhtyi enemmän tai vähemmän Katjan avustuksella jäljittämään Asgardien johtajaa. Sindele taaskin käyttäen morphinsa tummaa ihoa soluttautui buffaloihin ja lähti käyskentelemään pitkin habitaatin katuja kuudestilaukeava vyöllään.

(Saa jatkaa, muokata tai mitä vain. Kiitokset Mikolle erinomaisesta W-28 Operation Logs osastosta josta pystyi lunttaamaan muistiapua.)

Comments

Dattu

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.